Activity Feed is not streaming

    Activity Feed is not streaming

    post #1 of 9
    Thread Starter 

    The Activity Feed is not loading for several minutes now. Tried refreshing it, but it still doesn't show the latest posts. Anyone else experiencing this? 

     

     

    4574

    post #2 of 9

    no issues for me

    post #3 of 9
    Thread Starter 

    Still the same for me. Tried restarting, emptying browser cache, and the Activity Feed still doesn't work. Below is the screen cap of my browser, Activity Feed stuck at 11:16AM, almost two hours now. (Using Chrome and Firefox)

     

     

    4575

    post #4 of 9
    Thread Starter 

    Finally working now, five minutes after my last post here. Email subscription also works as well.

     

    4577

    post #5 of 9
    Thread Starter 

    Activity Feed stopped working again today at around 11AM, almost the same time as yesterday. I'm also not receiving emails from my subscribed threads.

     

     

    4616

    post #6 of 9
    Thread Starter 

    Activity Feed back online after almost two hours of inactivity, just like yesterday.

     

     

    4621

    post #7 of 9
    Let us know if it happens a third time and we'll see if we can look into it. I haven't noticed it myself.
    post #8 of 9

    Sometimes, it may possibly be held up while there's a system alteration going on, I think, but please let us know.

    post #9 of 9
    Thread Starter 
    Quote:
    Originally Posted by deadidol View Post

    Let us know if it happens a third time and we'll see if we can look into it. I haven't noticed it myself.

    Will do. Thanks! 

    Quote:
    Originally Posted by lpp View Post

    Sometimes, it may possibly be held up while there's a system alteration going on, I think, but please let us know.

    Could be. It happened over the weekend so that may be the case. Thanks!

     

    4653

    class="

    8/17/13 at 9:00am

    del said:



    The Activity Feed is not loading for several minutes now. Tried refreshing it, but it still doesn't show the latest posts. Anyone else experiencing this? 

     

     

    4574

    8/17/13 at 9:34am

    Tony T said:



    no issues for me

    8/17/13 at 10:02am

    del said:



    Still the same for me. Tried restarting, emptying browser cache, and the Activity Feed still doesn't work. Below is the screen cap of my browser, Activity Feed stuck at 11:16AM, almost two hours now. (Using Chrome and Firefox)

     

     

    4575

    8/17/13 at 10:09am

    del said:



    Finally working now, five minutes after my last post here. Email subscription also works as well.

     

    4577

    8/18/13 at 8:30am

    del said:



    Activity Feed stopped working again today at around 11AM, almost the same time as yesterday. I'm also not receiving emails from my subscribed threads.

     

     

    4616

    8/18/13 at 10:00am

    del said:



    Activity Feed back online after almost two hours of inactivity, just like yesterday.

     

     

    4621

    8/18/13 at 11:35pm

    deadidol said:



    Let us know if it happens a third time and we'll see if we can look into it. I haven't noticed it myself.

    8/19/13 at 2:16am

    lpp said:



    Sometimes, it may possibly be held up while there's a system alteration going on, I think, but please let us know.

    8/19/13 at 7:14am

    del said:



    Quote:
    Originally Posted by deadidol View Post

    Let us know if it happens a third time and we'll see if we can look into it. I haven't noticed it myself.

    Will do. Thanks! 

    Quote:
    Originally Posted by lpp View Post

    Sometimes, it may possibly be held up while there's a system alteration going on, I think, but please let us know.

    Could be. It happened over the weekend so that may be the case. Thanks!

     

    4653