Code of Conduct
Results 1 to 19 of 19
  1. #1
    Scentronic's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Metro Detroit, Michigan
    Posts
    2,748

    Unhappy Anyone else having problems with the site?

    When I try to view my wardrobe, it tells me I have to log in, but I AM logged in.

    also, about half of the pictures onscreen are not loading...just little question mark icons.

    and everything is taking forever to load!

    Whats going on here? Both of my computers are doing this. The site is barely usable for me! Help!
    Lately I've been wearing:
    Windsor, Bois de Santal, Original Santal, Elixir, Douro, Endymion, Reflection, Arcus, Marwah

  2. #2

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Firefox will not load the site at all.

  3. #3

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I'm so glad the site's back up...glitches and all!

    Surely things will get ironed out in due time...
    Are you not entertained??? Is this not why you are here??

  4. #4
    Scentronic's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Metro Detroit, Michigan
    Posts
    2,748

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Yeah, I'm glad its back too, but I'm just wondering if these problems are on my end or not. I use Safari...You say Firefox won't work?...maybe its a Mac thing.

    Man, I'm gonna freak if I get my new bottle of Dunhill and I can't add it to my wardrobe! It's like I don't officially own it if I can't add it to my wardrobe on Basenotes!
    Last edited by Scentronic; 28th August 2007 at 03:08 AM.
    Lately I've been wearing:
    Windsor, Bois de Santal, Original Santal, Elixir, Douro, Endymion, Reflection, Arcus, Marwah

  5. #5

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Quote Originally Posted by Scentronic View Post
    ...You say Firefox won't work?...maybe its a Mac thing.
    Try Camino, it is developed by Mozilla.org (Firefox).
    Last edited by Sloan; 28th August 2007 at 03:24 AM.

  6. #6

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I'm using Firefox and all is well. No need to sign in each time I visit the site as it's signed in automatically.
    Current Top 5

    1. Creed Aventus
    2. A*Men Pure Malt
    3. L'instant Extreme
    4. Nasomatto Duro
    5. CDG - Kyoto

  7. #7

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Quote Originally Posted by Scentronic View Post
    When I try to view my wardrobe, it tells me I have to log in, but I AM logged in.
    This is happening to me also, but all the pictures and everything works fine with me, it loads very fast...

  8. #8
    Scentronic's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Metro Detroit, Michigan
    Posts
    2,748

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I just downloaded firefox and it fixed the situation with the question mark icons...(only while I'm in firefox, though) but I still can't get to my wardrobe. If I click my wardrobe icon in a forum post, it shows me the guest view of my wardrobe, which I cannot modify.
    Lately I've been wearing:
    Windsor, Bois de Santal, Original Santal, Elixir, Douro, Endymion, Reflection, Arcus, Marwah

  9. #9
    Off-Scenter
    Guest

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I'm using Explorer, and I too am unable to access my wardrobe or view any of the icons. I'm also getting error messages every time I try to submit a review.

    Bothersome.

  10. #10
    Basenotes Plus

    JaimeB's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    5,406
    Blog Entries
    140

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I'm using Firefox on my iMac, and I haven't had too many problems till now. I can't currently view my Wardrobe at all (I get an "Error 404-server not found" message). The same thing when I try to get into the Directory; and when I click on the "Supporting Members: Please Read," I get an error telling me the browser can't find the server at www.basenotespro.com.

    Earlier I was able to get into my Wardrobe and the Directory. Also, when I click on my name, I get referred to Vibert's page from some locations, and to my own from others.

    I suspect as things are getting reworked, various bits don't work while they're dislocated.

    What I'm looking forward to when all is fixed is the thrill of posting to my blog again!

    Fingers crossed, votive candles lit, novenas under way!
    Last edited by JaimeB; 28th August 2007 at 05:31 AM.
    Yr good bud,

    JaimeB

    "Why spend life seeking that which does not satisfy? Why remain a slave, when freedom waits? Let your life shine; illumine the world with your truth!"

    My Wardrobe
    My Reviews

    Fiat justitia ruat cælum.

    Let justice be done, even if the sky should fall.

    Lucius Calpurnius Piso Caesoninus

    Qui nihil potest sperare, desperet nihil.
    Let him who can hope for nothing despair of nothing.

    —Seneca

  11. #11

    Cool Re: Anyone else having problems with the site?

    I'm using IE.
    I can get into my Wardrobe & Directory and add/delete items, move them around, etc. but I have loads of little red x pizza boxes instead of icons/buttons in every part of the site.
    I still can't change my SUPPORTER Wardrobe perfume bottle icon. Can anybody else??

    The main address for BN that I came in on initially was:
    http://www.basenotes.net/
    And then I made sure I was signed in and went into WARDROBE/DIRECTORY/COMMUNITY from that home page.

    Don't know if any of that makes any difference, but it's worth a try.
    Last edited by Sudsy; 28th August 2007 at 06:03 AM.
    Beauty is an ecstasy; it is as simple as hunger. There is really nothing to be said about it. It is like the perfume of a rose: you can smell it and that is all. W.SOMERSET MAUGHAM

  12. #12

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Strange - I can only see my wardrobe on certain computers. I have tried to refresh, use different browsers. I get different results.

  13. #13
    DON'T DRINK AND DRESS

    kbe's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    The Big Blue Marble
    Posts
    17,835
    Blog Entries
    1

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I cannot access the Community page. When I try I get the "1&1" Ad page...

    __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________

    THIS DOMAIN NAME HAS JUST BEEN REGISTERED FOR ONE OF OUR CUSTOMERS!



    Do you need affordable web hosting or a domain name?
    1&1 Internet is trusted by millions. Find out why.
    1&1 offers a one-stop shop for all your domain name and web hosting needs so you can maximize your full web potential — without barriers, and without fear. Smart webmasters choose 1&1 Internet for domain name registration and hosting solutions. All-Inclusive Hosting Plans with NO Hidden Charges
    Premium full-version Software with Hosting Packages
    Money Back Guarantee
    24/7 Phone & E-mail Support
    State-of-the-art Data Centres
    Free Domain Names with Hosting Packages
    Easy-to-use 1&1 Hosting and Domain Control Panel
    Reliable Uptime – Guaranteed
    Check Domain now!

    __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________

    I can access just about anything else except old threads. I stumbled onto this thread and others by clicking onto New Posts!

    I am on Explorer/AOL 9.0/WIndows XP/dialup

    Good to be back in contact...
    Last edited by kbe; 28th August 2007 at 11:14 AM.
    Our job is to live joyfully in this world of sorrows--Joseph Campbell

  14. #14

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    we still have moderators? A load of questions about what's going on. Browser specific problems? I was on the Firefox merry-go-round for a while yesterday.

    Maybe I'll try Seamonkey, no! Opera!!
    --------------------------------------
    I launched Opera. Signed in again to establish a cookie for Opera. That went well. Went directly to wardrobe and then did a search for knize ten and it lets me make wardrobe changes from the product page.

    hope this helps
    Last edited by fredricktoo; 28th August 2007 at 11:24 AM. Reason: Automerged Doublepost

  15. #15

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    I am using Firefox on a PC. IE works just fine.I will try it on my home computer tonight.

  16. #16

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    The domain name is now pointing at the new server, but it can take up to 48 hours for it to be working internet-wide (which is why some are seeing 1&1 page)

    You'll have to bear with me for a few days - life with a 2 year-old and a two week old doesn't give you a lot of time. Especially when you are moving house on Friday and there's packing to be done!

  17. #17

    Default Re: Anyone else having problems with the site?



    wait till they're both outta diapers before the next! that's a lot of poop!

    Good luck Chandler

  18. #18
    Scentronic's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Metro Detroit, Michigan
    Posts
    2,748

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Ok now the site is loading fine for me using safari again, except that I still can't get to my wardrobe
    Lately I've been wearing:
    Windsor, Bois de Santal, Original Santal, Elixir, Douro, Endymion, Reflection, Arcus, Marwah

  19. #19

    Default Re: Anyone else having problems with the site?

    Now everything works fine for me except the posting of reviews, its says error, but i can enter my wardrobe, make edits, etc, the site works fast as well.

Similar Threads

  1. Server problems?
    By noggs in forum Community Centre Archive
    Replies: 5
    Last Post: 8th May 2008, 02:12 PM
  2. How the site rebounds
    By DustB in forum Male Fragrance Discussion
    Replies: 27
    Last Post: 20th June 2007, 05:23 PM
  3. speed of the site
    By jrd4t in forum Community Centre Archive
    Replies: 6
    Last Post: 12th June 2007, 01:04 PM
  4. Basenotes ... no.1 ?
    By zztopp in forum Male Fragrance Discussion
    Replies: 39
    Last Post: 23rd December 2006, 06:56 AM
  5. ¡Hola! AKA more site problems
    By Grant in forum Announcements Archive
    Replies: 10
    Last Post: 16th June 2006, 09:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •