Code of Conduct
Results 1 to 26 of 26
  1. #1

    Default Site Speed Problems Again

    Any other West Coasters having speed problems with the site right now?

    Last night, everything slowed to an absolute crawl making the site largely unusable (I had to switch over to my phone). Today it's picked up a little, but is barely functioning again. Most pages are taking 30 seconds to load, but many are not loading at all.

    Anyone else?

  2. #2

    Default Re: Site Speed Problems Again

    We should be getting another upgrade soon. Will keep you posted.

  3. #3

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Thanks Grant. It's as if something happened last night; the site's literally not functioning for me right now.

  4. #4
    Basenotes Plus
    PalmBeach's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    South Florida
    Posts
    3,035

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Not just the West Coast, same here in Florida. Sometimes it is very slow and several times could not connect.

  5. #5

    Default Re: Site Speed Problems Again

    It was completely off line for a little while very early in the morning here. I don't remember the exact time. It seems fine now.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    15,256
    Blog Entries
    15

    Default Re: Site Speed Problems Again

    No problems in the Midwest

  7. #7

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Haven't had problems here in NorCal, last night or this morning.
    Behemoth cut a slice of pineapple, salted it, peppered it, ate it, and then tossed off a second glass of alcohol so dashingly that everyone applauded.

  8. #8
    hednic's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    McLean, NYC, & B˙zios
    Posts
    83,764

    Default Re: Site Speed Problems Again

    There have been a few hang times accessing threads in my area but they have been few and far between.
    (1737)
    Remember that while it is perfectly acceptable to criticize the content of a post - criticizing the poster is not.
    Mean spirited, nasty, snide, sarcastic, hateful, and rude individuals don't warrant or deserve other individuals' acknowledgement or respect.

  9. #9

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Had problems here in the UK, at about the same time as everybody else.

  10. #10
    hednic's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    McLean, NYC, & B˙zios
    Posts
    83,764

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Several times yesterday access was a bit slow - mostly in the early afternoon EST.
    (1922)
    Remember that while it is perfectly acceptable to criticize the content of a post - criticizing the poster is not.
    Mean spirited, nasty, snide, sarcastic, hateful, and rude individuals don't warrant or deserve other individuals' acknowledgement or respect.

  11. #11
    Basenotes Plus

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13,283

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Have had the odd 'hang' over the past few days but otherwise as usual here.

  12. #12
    hednic's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    McLean, NYC, & B˙zios
    Posts
    83,764

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Quote Originally Posted by lpp View Post
    Have had the odd 'hang' over the past few days but otherwise as usual here.
    Have been experiencing sporadic "hangs" throughout the day and then it it's fine. Strange.

    (2167)
    Remember that while it is perfectly acceptable to criticize the content of a post - criticizing the poster is not.
    Mean spirited, nasty, snide, sarcastic, hateful, and rude individuals don't warrant or deserve other individuals' acknowledgement or respect.

  13. #13
    Basenotes Plus

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13,283

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Yes, me too - probably updates going on!

  14. #14
    DON'T DRINK AND DRESS

    kbe's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    The Big Blue Marble
    Posts
    18,378
    Blog Entries
    1

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Yup. My new Asus t300 tablet hung up on Basenotes about a half hour ago, twice within a few minutes. OK now though.
    Last edited by kbe; 29th December 2013 at 06:21 PM.
    'Those who grow too big for their pants will be exposed in the end'--anon

  15. #15

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Same here! Slow speed quite a few times over the past two weeks.

  16. #16
    hednic's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    McLean, NYC, & B˙zios
    Posts
    83,764

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Last few days have been smooth with no hangs so perhaps updates are over for now.

    (2328)
    Remember that while it is perfectly acceptable to criticize the content of a post - criticizing the poster is not.
    Mean spirited, nasty, snide, sarcastic, hateful, and rude individuals don't warrant or deserve other individuals' acknowledgement or respect.

  17. #17
    hednic's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    McLean, NYC, & B˙zios
    Posts
    83,764

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Connectivity problems earlier this morning. Site was very slow loading. Things are a bit better now.

    (3141)
    Remember that while it is perfectly acceptable to criticize the content of a post - criticizing the poster is not.
    Mean spirited, nasty, snide, sarcastic, hateful, and rude individuals don't warrant or deserve other individuals' acknowledgement or respect.

  18. #18

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Site has been slow again for me today. Not sure if it's my work's proxy server though...

  19. #19
    Basenotes Plus

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13,283

    Default Re: Site Speed Problems Again

    No problems here, rum.

  20. #20
    hednic's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    McLean, NYC, & B˙zios
    Posts
    83,764

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Quote Originally Posted by rum View Post
    Site has been slow again for me today. Not sure if it's my work's proxy server though...
    I have had on and off sporadic slow accessing times in the past few days. Seem to have stabilized now.

    (3289)
    Remember that while it is perfectly acceptable to criticize the content of a post - criticizing the poster is not.
    Mean spirited, nasty, snide, sarcastic, hateful, and rude individuals don't warrant or deserve other individuals' acknowledgement or respect.

  21. #21

    Default Re: Site Speed Problems Again

    The site's down to an absolute crawl for me today with pages taking up to minute to load. Anyone else feeling it?

  22. #22
    Basenotes Plus

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13,283

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Fine here - sorry to hear that, D.I.

  23. #23
    Basenotes Institution
    mikeperez23's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Miami, FL
    Posts
    27,201

    Default Re: Site Speed Problems Again

    No prob's here
    "You are here to enable the Divine purpose of the Universe to unfold. That is how important you are."

    -- Eckhart Tolle

  24. #24

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Anyone else experiencing real slowdown on loading pages this morning?

  25. #25
    Basenotes Plus

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13,283

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Yes, for a little while now but we had two shortish power cuts as well earlier...

    Edit - it seems faster now than it was before the outage.
    Last edited by lpp; 17th June 2014 at 10:16 AM.
    Directory contribution link:-
    http://www.basenotes.net/contribute.php

  26. #26

    Default Re: Site Speed Problems Again

    Thanks for the update Lpp.

Similar Threads

  1. Basenotes Site Problems
    By koala501 in forum Community Centre Archive
    Replies: 53
    Last Post: 16th January 2012, 04:45 AM
  2. Anyone else having problems with the site?
    By Scentronic in forum Male Fragrance Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 28th August 2007, 03:08 PM
  3. speed of the site
    By jrd4t in forum Community Centre Archive
    Replies: 6
    Last Post: 12th June 2007, 02:04 PM
  4. íHola! AKA more site problems
    By Grant in forum Announcements Archive
    Replies: 10
    Last Post: 16th June 2006, 10:45 PM
  5. Trouble with site speed
    By EnvYuS in forum help archive
    Replies: 0
    Last Post: 14th March 2006, 07:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Loving perfume on the Internet since 2000